آذر 9, 1398

انواع قیمه

خورشت قیمه نذری

یکی از غذاهای همیشگی شب های محرم، خورشت قیمه است. این غذا با استفاده از گوشت گوسفندی، لیمو عمانی، لپه، سیب زمینی، رب گوجه فرنگی و انواع ادویه آماده می شود. سیب زمینی سرخ کرده و گاهی دارچین برای تزئین خورشت قیمه استفاده می شوند. این غذا معمولاً همراه برنج، گاهی برنج زعفرانی سرو می شود که روی آن سیب زمینی سرخ شده اضافه کرده اند و سپس در بین مردم توزیع می شود.

قیمه نثار

نوعی قیمه که علاوه بر مواد اولیه معمول از خلال بادام، پسته و پرتقال هم در طبخ آن استفاده می شود. این غذا مخصوص اهالی شهر قزوین است.

قیمه نخودی

این نوع قیمه را اهالی خوزستان به خصوص دزفول تهیه می کنند و به جای لپه از نخود استفاده می کنند. دزفولی ها نخود نصف شده را خیس می کنند و پوستش را می گیرند، به این ترتیب هم مزه آن بهتر می شود و هم نفخ نمی آورد.

خورشت قیمه چرخ کرده

قیمه چرخ کرده یکی از غذاهای نذری خطه گیلان و به خصوص لاهیجان است. در تهیه این قیمه از گوشت چرخ کرده و سرخ شده استفاده می کنند.

بیچاخ قیمه

در تهیه بیچاخ قیمه گوشت ها را ریز می کنند و با پیاز داغ و خلال بادام تفت می دهند و در انتها به این خورشت به تعداد افراد تخم مرغ اضافه می کنند.

قیمه نجفی

برای تهیه قیمه نجفی ابتدا نخودها را از یک روز قبل خیس می کنند و آب آن را چندبار تعویض می کنند. گوشت و نخود را همراه پیاز و ادویه می گذارند تا بپزد و سپس با همزن یا گوشت کوب مخلوط می کنند تا مثل گوشت کوبیده نرم و یکدست شود. در تهیه این خورشت معمولاً از رب گوجه استفاده نمیشود و زعفران اضافه می کنند تا خوش رنگ شود.

اطلاعات در مورد غذاها
About admin

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *